Θεσσαλονίκη: Θρηνεί η οικογένεια της ποδηλάτισσας – Είχαν χάσει λίγα χρόνια πριν και τον αδερφό της

Θρηνούν η οικογένεια και οι φίλοι της 42χρονης ποδηλάτισσας και μαραθωνοδρόμου, η οποία σκοτώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη όταν φορτηγό, υπό από αδιευκρίνιστες συνθήκες την χτύπησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του οχήματος και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο όπου συνέβη το μοιραίο δυστύχημα φίλοι, συναθλητές και πολλοί Θεσσαλονικείς περνούν για να αφήσουν ένα λουλούδι και ένα κερί στη μνήμη της.

Θεσσαλονίκη: Θρηνεί η οικογένεια της ποδηλάτισσας – Είχαν χάσει λίγα χρόνια πριν και τον αδερφό της

Η Δήμητρα Ιορδανίδου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όσους τη γνώριζαν και όλοι σημειώνουν ότι “ήταν ερωτευμένη με τη ζωή”. Εκτός από τις μεγάλες αποστάσεις αγαπούσε πολύ το ποδήλατο και μάλιστα είχε εξαιρετικές επιδόσεις.

Η οικογένεια είχε χάσει πριν από τρία χρόνια τον αδερφό της και τότε η αθλήτρια εκτός από τον μαραθώνιο ασχολήθηκε με το τρίαθλο και με τη συγγραφή κειμένων. Η 42χρονη ήταν το δεύτερο από τα δύο παιδιά του Χρήστου και της Κικής Ιορδανίδου, που έφυγε μέσα σε λίγα χρόνια. Η οικογένεια θρήνησε τον Ιανουάριο του 2019 τον πρωτότοκο Γιώργο, που έφυγε χτυπημένος από σοβαρή ασθένεια.

Η είδηση του θανάτου της 42χρονης, που είχε μία μεγάλη διαδρομή στον αθλητισμό και στο τρέξιμο, είχε πάρει μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έχοντας ρεκόρ στην κλασική απόσταση με 2.51, αλλά και με πολλές πρωτιές σε πολλούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό σκόρπισε τη θλίψη στον αθλητικό κόσμο και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος