Θεσσαλονίκη: Τελευταίο αντίο στην 32χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά της που κάηκαν

Η κηδεία της 32χρονης μητέρας και των δύο παιδιών της, που κάηκαν χθες μέσα στο σπίτι τους θα γίνει σήμερα στις 16:00 στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης. Η εξόδιος ακολουθία, θα τελεστεί στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα.

Υπενθυμίζεται ότι πυκνές φλόγες τύλιξαν τη μονοκατοικία, όπου διέμεναν στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης τα ξημερώματα της Πέμπτης, στη Νέα Μαγνησία. Ένα αγόρι 11 ετών, ένα κορίτσι 7 ετών και η 31 ετών μητέρα τους, βρήκαν τραγικό θάνατο. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 2:25 τα ξημερώματα, σπεύδοντας στο σημείο με 12 πυροσβέστες και τέσσερα υδροφόρα οχήματα.

Λευκά λουλούδια και κεριά αφήνουν έξω από το σπίτι φίλοι και συγγενείς

Στο μεταξύ, λευκά λουλούδια, κουκλάκια και αναμμένα κεριά, αφήνουν από χθες φίλοι, συγγενείς και απλοί πολίτες, έξω από το σπίτι, στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τα δυο αδέλφια και η μητέρα τους, στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.

«Μαρία, Γιάννη και Λυδία, Καλό Παράδεισο», γράφουν και περιγράφουν με συγκίνηση τη θλίψη που έχει σκεπάσει την περιοχή. Περνούν από μπροστά από το καμένο σπίτι, σκύβουν το κεφάλι και σφίγγουν τα χείλη τους. Είναι δύσκολο όπως λένε να συνειδητοποιήσουν πως το 12χρονο αγόρι, η 8χρονη αδελφή του και μητέρα τους, έχασαν τη ζωή τους, τόσο ξαφνικά και τόσο τραγικά.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ- ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος