Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα που είχαν ληστέψει οπαδούς το 2019

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ταυτοποίησαν τρία άτομα, τα οποία εμπλέκονται σε περίπτωση επίθεσης με ληστεία που έλαβε χώρα σε βάρος φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας του εξωτερικού, στην περιοχή της Τούμπας, την 05-08-2019.

Πρόκειται για τρία άτομα, ηλικίας (σήμερα) 34, 27 και 31 ετών, τα οποία ταυτοποιήθηκαν για εμπλοκή σε επεισόδιο, με οπαδικά κίνητρα που σημειώθηκε στις 5 Αυγούστου του 2019, στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, την παραμονή της ευρωπαϊκής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ‘Αγιαξ, οι τρεις κατηγορούμενοι επιτέθηκαν σε τέσσερις οπαδούς της ολλανδικής ομάδας, οι οποίοι είχαν μεταβεί στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν την προπόνηση του «Αίαντα».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, επιβαίνοντας σε δύο δίκυκλα και, ύστερα από καταδίωξη, ακινητοποίησαν 30χρονο, σήμερα, Ολλανδό, τον οποίο αφού χτύπησαν με σιδερογροθιά του απέσπασαν το τσαντάκι του.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράβαση του Νόμου περί όπλων και παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας, με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και, το επόμενο διάστημα, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

ΠΗΓΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος