Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι 11 που εμπλέκονται σε οπαδικό επεισόδιο τον Νοέμβριο του 2021

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων έντεκα ατόμων, τα οποία συμμετείχαν σε επεισόδιο στο εσωτερικό γηπέδου, στον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης, πέρσι τον Νοέμβριο.

Πρόκειται για δέκα Έλληνες, ηλικίας από 20 έως 53 ετών και έναν 20χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη της κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη τελούμενη με επικίνδυνο τρόπο σε απόπειρα και κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, το απόγευμα στις 28/11/21 κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα οι δράστες, από κοινού με αγνώστους έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν αρχικά στην αγωνιστική περίμετρο και στην συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο, ρίπτοντας παράλληλα ναυτικούς πυρσούς, καπνογόνα κ.α., με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα και την αποχώρηση των ομάδων. Εν συνεχεία, με ενωμένες δυνάμεις και ψυχικό δεσμό επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, εκτοξεύοντας πλήθος αντικειμένων (πλαστικά καθίσματα, καπνογόνα, μπουκάλια κ.α.).

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με εκτίμηση εκπροσώπου της γηπεδούχου ομάδας, το κόστος των ζημιών που προκλήθηκαν ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ περίπου.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος