Θεσσαλονίκη: Τα μνημεία UNESCO στην πλατφόρμα Τεχνών και Πολιτισμού Google

Στην πλατφόρμα Τεχνών και Πολιτισμού Google (Google Arts and Culture platform), η οποία προβάλει τοποθεσίες Παγκόσμιας Κληρονομιάς παγκοσμίως παρουσιάζει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης τα μνημεία UNESCO της Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα περιλαμβάνει έναν πολύγλωσσο ιστότοπο και μια εξαιρετικά επιτυχημένη εφαρμογή για κινητά και έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους προορισμούς να προβάλλουν πολλαπλές ιστορίες για τη θέση Παγκόσμιας Κληρονομιάς τους και τη συμβολή τους στην πολιτιστική ανάπτυξη.

Η συμμετοχή έχει διπλό όφελος καθώς η UNESCO προωθεί προορισμούς που εμφανίζονται στην πλατφόρμα Τεχνών και Πολιτισμού Google μέσω διαφόρων μεθόδων, συμπεριλαμβανομένων των δικών της ιστοτόπων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της και των ενημερωτικών δελτίων της.Θεσσαλονίκη: Τα μνημεία UNESCO στην πλατφόρμα Τεχνών και Πολιτισμού Google

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης δήλωσε: « Η προβολή των Μνημείων UNESCO της Θεσσαλονίκης στην εξειδικευμένη πλατφόρμα αποτελεί συνέχεια της παρουσίασης τους από τον Ο.Τ.Θ. στο World Heritage. Αποτελεί την επίσημη έκδοση της UNESCO που περιλαμβάνει λεπτομερή άρθρα για πολιτιστικούς και φυσικούς χώρους Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Αποτελεί ένα μακροπρόθεσμο έργο, έντυπο και ψηφιακό συνδυάζοντας εκπαιδευτική και τουριστική προώθηση. Δυνατό του πλεονέκτημα είναι ότι υποστηρίζεται και προωθείται από την UNESCO».

Την παρουσίαση των μνημείων UNESCO της Θεσσαλονίκης μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος