Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Σε εξέλιξη η φωτιά στο Καλοχώρι κοντά σε εργοστάσια – Ήχησε το 112

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη για φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Καλοχωρίου, κοντά σε εργοστάσια.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, εκδηλώθηκε σε αύλειο χώρο επιχείρησης, πλησίον της παραλίας, κοντά στο Καλοχώρι Θεσσαλονικης στις 3 το μεσημέρι.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 23 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ για την αεροπυρόσβεση πραγματοποιούν ρίψεις δύο ελικόπτερα.

Σύμφωνα με την δήμαρχο του δήμου Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά η φωτιά πιθανά ξεκίνησε από εργασίες που πραγματοποιούνταν σε εξωτερικό χώρο γειτονικής επιχείρησης.

Στις 16:13 σήμανε το 112 ενημερώνοντας τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, με κλειστές πόρτες και παράθυρα προκειμένου να προστατευθούν από τους πυκνούς καπνούς

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Σε εξέλιξη η φωτιά στο Καλοχώρι κοντά σε εργοστάσια – Ήχησε το 112
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Σε εξέλιξη η φωτιά στο Καλοχώρι κοντά σε εργοστάσια – Ήχησε το 112

Στην κατάσβεση συνδράμει μηχάνημα έργου του δήμου Δέλτα καθώς και υδροφόρες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά σε απορρίμματα, ξηρά χόρτα, παλέτες και πλαστικά σε αύλειο χώρο βιοτεχνίας.
Αυτή τη στιγμή, η πυρκαγιά έχει εισέλθει στο εσωτερικό της επιχείρησης με πλακάκια ενώ χωρίς να κινδυνεύσουν από την φωτιά εγκατέλειψαν νωρίτερα την επιχείρηση οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν μέσα εκείνη την ώρα.

Το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Θεσσαλονίκης, μεταβαίνει στην περιοχή της πυρκαγιάς για την διερεύνηση των αιτίων της. Το σημείο που ξέσπασε η φωτιά είναι ανάμεσα σε εργοτάσια στη συμβολή των οδών Φιλίππου με Καπετάν Άγρα.

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Κρητικού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος