Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Αστυνομική επιχείρηση κατά της εγκληματικότητας και της παράνομης μετανάστευσης, πραγματοποιήθηκε το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη, με επίκεντρο τις περιοχές γύρω από τον Σταθμό Διαλογής του ΟΣΕ, τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό και το ΚΤΕΛ «Μακεδονία».

Έγινε έλεγχος σε συνολικά 224 άτομα και προσήχθησαν 20 αλλοδαποί, από τους οποίους συνελήφθησαν οι 17, διότι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην χώρα.

Μεταξύ των συλληφθέντων, ένας 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών και συνελήφθη στην περιοχή της Σίνδου. Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνας, εντόπισαν Ι.Χ. φορτηγό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την προηγούμενη ημέρα, ενώ με την συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το εν λόγω όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Χαλάστρας και τελικά συνελήφθη ο 28χρονος, παρά την σθεναρή του αντίσταση.

Εντός του οχήματος, βρέθηκαν 6 αλλοδαποί, οι 2 εκ των οποίων δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς, μαζί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Βεβαιώθηκαν, εξάλλου, 24 πρόστιμα κατά παράβαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος