Θεσσαλονίκη: Στο Εφετείο ο άγριος ξυλοδαρμός πρώην αστυνομικού από οπαδούς στις Σέρρες

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης αναβιώνει αιματηρό οπαδικό επεισόδιο, που είχε σημειωθεί τον Μάρτιο του 2015 στις Σέρρες και είχε ως αποτέλεσμα να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Για την υπόθεση κατηγορούνται τέσσερις άνδρες, 28 έως 32 ετών σήμερα, στους οποίους πρωτόδικα είχαν επιβληθεί ποινές κάθειρξης 13,5 και 14 ετών (κατά περίπτωση), μεταξύ άλλων για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ είχαν αφεθεί ελεύθεροι με όρους ενόψει της δίκης στο Εφετείο. Eκτός από τον 40χρονο (πρώην) αστυνομικό, θύμα της επίθεσης ήταν και ο 41 ετών φίλος του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο φίλοι περνούσαν έξω από σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στη διάρκεια νυχτερινής τους βόλτας για διασκέδαση. Φτάνοντας στο σημείο, φώναξαν κάποια συνθήματα υπέρ του Άρη, χτυπώντας παράλληλα την πόρτα του συνδέσμου. Στο άκουσμα των συνθημάτων, οι τέσσερις κατηγορούμενοι που βρίσκονταν μέσα στον σύνδεσμο πετάχτηκαν έξω, τους ακολούθησαν και τους ξυλοκόπησαν άγρια με ξύλινα στειλιάρια, γροθιές και κλωτσιές, αφήνοντάς τους αιμόφυρτους στον δρόμο.

Ρεπορτάζ Κ. Καντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος