Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Ιρακινού που επιτέθηκε σεξουαλικά σε 11χρονο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας, η φωτογραφία και η ποινική δίωξη, που ασκήθηκε σε βάρος 24χρονου Ιρακινού, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με θύμα 11χρονο αγόρι στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου της πόλης, η οποία φέρεται να τελέσθηκε στις 27/2/2022.

Πρόκειται για τον:

(επ) OBEIT (ον) MUHAND του MAJID και της ASIA, γεν. 1998 στο Ιράκ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-502744 και 2310-502747 του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 09-09-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Ιρακινού που επιτέθηκε σεξουαλικά σε 11χρονο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος