Θεσσαλονίκη: Σοκ στη μικρή κοινωνία του Βαθύλακκου από το άγριο έγκλημα με θύμα 88χρονη

Array

Έκπληκτη η μικρή κοινωνία του Βαθύλακκου Θεσσαλονίκης πληροφορήθηκε πως ο δράστης της στυγερής δολοφονίας  της 88χρονης συγχωριανής τους, είναι ένας 20χρονος από το ίδιο μέρος.

Όπως λένε κάτοικοι, όταν έμαθαν ποιος ήταν ο δράστης, έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 20χρονος εισέβαλε στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας το βράδυ της περασμένης Τετάρτης( 1/9/2021) και, με τη χρήση σωματικής βίας, προσπάθησε  να την εξαναγκάσει να του αποκαλύψει πού κρύβει τα χρήματά της χωρίς να τα καταφέρει.  Η ανήμπορη γυναίκα βρέθηκε σε κακή κατάσταση το επόμενο πρωί από τη γυναίκα που τη φρόντιζε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΑΧΕΠΑ, όπου κατέληξε τρεις μέρες αργότερα.

Με βάση καταγραφές από κάμερα ασφαλείας, δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη από αίμα του δράστη που βρέθηκαν στο παράθυρο του μπάνιου, καθώς και κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα, η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη.

Ο δράστης ομολόγησε πως είχε ξαναμπεί στο σπίτι της 88χρονης πριν από δέκα μήνες, αφαιρώντας 640 ευρώ και άλλα αντικείμενα. Το πρωί της Τρίτης (7/9/2021), οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στην έβδομη τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος