Θεσσαλονίκη: Σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του πράσινου ταμείου ο Δήμος Λαγκαδά

Στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου για την εκπόνηση σχεδίου αστικής προσβασιμότητας, στο πλαίσιο του άξονα προτεραιότητας «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», έχει ενταχθεί ο Δήμος Λαγκαδά.

Το σχέδιο αστικής προσβασιμότητας προϋπολογισμού 49.600 ευρώ που χρηματοδοτείται πλήρως από το Πράσινο Ταμείο, έχει ως στόχο σε αρχικό στάδιο την καταγραφή όλων των ανοιχτών και ελεύθερων χώρων του Δήμου Λαγκαδά, ώστε στην συνέχεια να διαπιστωθεί που χρειάζεται να γίνουν παρεμβάσεις, προκειμένου να είναι προσβάσιμοι σε όλους τους δημότες και επισκέπτες του Δήμου.

«Η αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού προγράμματος που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, αποτέλεσε προεκλογική μας δέσμευση και θα συνεχίσουμε να παραμένουμε προσηλωμένοι σε αυτόν τον στόχο. Η εξασφάλιση του συγκεκριμένου χρηματοδοτικού προγράμματος αποτελεί μέρος του οράματός μας ώστε ο Δήμος Λαγκαδά και κυρίως οι ελεύθεροι χώροι του να είναι φιλικοί και προσβάσιμοι σε όλους», δήλωσε ο Δήμαρχος ΛαγκαδάΙωάννης Ταχματζίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος