Θεσσαλονίκη: “Ζεστάθηκε” η κίνηση στο Καπάνι ενόψει της Καθαράς Δευτέρας

Σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, εξαιτίας της πανδημίας, προετοιμάζεται η αγορά και για το σαρακοστιανό τραπέζι.
Το παραδοσιακό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, είναι κοντά, με τους εμπόρους και τους καταναλωτές να αισιοδοξούν ότι η κατάσταση θα καλυτερέψει.

Το μεσημέρι, το Καπάνι, η κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης, έσφυζε από ζωή. Οι έμποροι έδιναν τις συμβουλές τους στους καταναλωτές για το πώς να ξεχωρίζουν τα φρέσκα θαλασσινά και τι πρέπει να προσέχουν. Όσο για τις τιμές, φέτος είναι πάρα πολύ καλές και για όλα τα βαλάντια. Ενδεικτικά, τα θράψαλα κοστίζουν 6 ευρώ το κιλό, οι γαρίδες 7, τα μύδια 3 ευρώ, ενώ λίγο πιο τσιμπημένα είναι τα καλαμαράκια στα 18 ευρώ το κιλό και στο χταπόδι, η τιμή του οποίου που ανέρχεται στα 13,99.

Η αγορά θα είναι ανοιχτή από νωρίς το πρωί έως και τις 16.00 μ.μ και την Καθαρά Δευτέρα, για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΩΤΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος