Θεσσαλονίκη- “Μια Ελλάδα Φως”: Η Μεγάλη Γιορτή των Παιδιών

Το περίπτερο 6 της ΔΕΘ θα γεμίσει παιδικά γέλια και χαρά τη Δευτέρα 06 Ιουνίου, οπότε και θα λάβει χώρα πληθώρα δράσεων με τηn συμμετοχή παιδιών και παιδαγωγών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜεΑ) της ΚΕΔΗΘ. Οι δράσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν αντλούν τα θέματά τους από την επικαιρότητα, τη σύγχρονη ζωή και τον ελληνικό πολιτισμό, έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο και, κυρίως, το παιδί.

Η εκδήλωση, η οποία είναι αφιερωμένη στα παιδιά της πόλης, θα περιλαμβάνει παρουσίαση  σύντομων θεατρικών έργων (σκετς), επίδειξη παραδοσιακών και σύγχρονων χορών, μίνι τουρνουά σκάκι, εργαστήρι κατασκευής κοσμήματος, παρουσίαση προγραμματισμού και χειρισμού drones, μουσικοκινητικές δραστηριότητες και διαδραστικό εργαστήριο περιβαλλοντικής αγωγής και χειροτεχνίας. Παράλληλα, θα υπάρχει λαχειοφόρος κλήρωση και αναμνηστικά δώρα για όλα τα παιδιά!

Σκοπός της εκδήλωσης «Μια Ελλάδα Φως» είναι η ανάδειξη της κοινωνικής
προσφοράς και του ποιοτικού έργου που επιτελείται στις δομές της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και η ψυχαγωγία των παιδιών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος