Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 39χρονος που πήγε να βιάσει και να σκοτώσει τη μητέρα του παιδιού του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 39χρονος Γεωργιανός που πήγε να βιάσει και να σκοτώσει με μαχαίρι τη γυναίκα με την οποία συζεί, μπροστά στο παιδί τους. Ο 39χρονος, που διώκεται μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμού παρουσιάστηκε σήμερα Τρίτη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του ανακριτή, όπου και απολογήθηκε.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι επιχείρησε να βιάσει τη γυναίκα του και πως πήγε να τη σφάξει με μαχαίρι, ενώ δήλωσε ότι επρόκειτο για έναν “συνηθισμένο καυγά”. Η γυναίκα, από την άλλη, δήλωσε ότι πήγε να τη βιάσει και για αυτόν τον λόγο φώναξε και κάλεσε την αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, οι αστυνομικοί απέτρεψαν μία ακόμα γυναικοκτονία την τελευταία στιγμή, καθώς αφού έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος στο οποίο διαμένει το ζευγάρι, αφόπλισαν τον 39χρονο και του πέρασαν χειροπέδες.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της διαδικασίας ο συνήγορος του 39χρονου μίλησε για έκρηξη οργής, τονίζοντας ότι οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμένες τον τελευταίο καιρό.

Το μήνυμα της παθούσας

Από την πλευρά της, η 38χρονη παθούσα έστειλε, δια της συνηγόρου της, το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες – θύματα ενδοοικογενειακής βίας, τονίζοντας ότι σε τέτοιες περιπτώσεις “πρέπει να είναι ψύχραιμες”. Όπως εξήγησε η δικηγόρος, η ψυχραιμία τής γυναίκας να καλέσει την ‘Αμεση Δράση την έσωσε. “Την βρήκαμε μαχαιρωμένη στο λαιμό, γεμάτη αίματα, ημίγυμνη και στον καναπέ ενώ δίπλα, στο ενάμιση μέτρο βρισκόταν το παιδί τους” ανέφερε σε δηλώσεις του αστυνομικός που κλήθηκε με συναδέλφους του στο διαμέρισμα του ζεύγους, όπου συνελήφθη ο δράστης, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος