Θεσσαλονίκη: Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων για τρίτη θητεία ο Ανδρέας Μανδρίνος

Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ) εκλέχθηκε για τρίτη θητεία ο Ανδρέας Μανδρίνος, μετά τις χθεσινές εκλογές του φορέα, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσής του, ενώ καθήκοντα αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Τορνιβούκας.

«Η τελευταία διετία υπήρξε εξαιρετικά επίπονη για τον ξενοδοχειακό κλάδο και, παρά τις ευοίωνες προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι, η σκέψη όλων μας είναι στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται», σημείωσε ο κ. Μανδρίνος και διαβεβαίωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΕΞΘ θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού που, παρότι είναι ήδη Ιούνιος του 2022, εξακολουθεί να αναζητά ακόμα το στρατηγικό πλάνο προβολής του, το οποίο -όπως είπε- είχε ανακοινωθεί κατά τη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia» του 2019.

Η πλήρης σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΞΘ είναι η εξής: πρόεδρος Ανδρέας Μανδρίνος, αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Τορνιβούκας, γενικός γραμματέας Δημήτριος Σιμιακός, ταμίας Θεόδωρος Μουσιάδης, έφορος Χρήστος Καλιακάτσος, δημόσιες σχέσεις Ελένη Παπία και μέλος Παναγιώτης Μπουτσούκης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος