Θεσσαλονίκη: Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στα περίπτερα της 85ης ΔΕΘ

Array

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στην 85η ΔΕΘ, συνομίλησε με φοιτήτριες και φοιτητές που συμμετέχουν στην πρώτη φοιτητική ομάδα αεροδιαστημικής του ΑΠΘ, μία από τις δέκα καλύτερες παγκοσμίως που διεκδικεί ένα ακόμη βραβείο σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό πυραυλικής τον επόμενο μήνα.

Στο περίπτερο των δημόσιων πανεπιστημίων της χώρας, όπου τον υποδέχτηκε ο πρύτανης του Αριστοτελείου, Νίκος Παπαϊωάννου, επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας να αφιερώσει το μεγαλύτερο κομμάτι της επίσκεψής του στην 85η ΔΕΘ.

Σταθμός στην περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα και το περίπτερο της Ελληνική Παραολυμπιακής Επιτροπής αλλά και το περίπτερο του ΟΑΕΔ.
Λίγη ώρα νωρίτερα, στην συνάντησή του με τη διοίκηση της Helexpo ΔΕΘ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση που έχει δημιουργήσει αίσθημα ανασφάλειας, όπως είπε στους πολίτες.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναφερόμενος στην ανάπλαση του χώρου της ΔΕΘ, τόνισε πως θα πρέπει να αποδοθεί στον μέγιστο βαθμό δημόσιος χώρος πρασίνου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος