Θεσσαλονίκη: Πέντε ακόμα άτομα συνελήφθησαν για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Από τη ΓΑΔΘ πραγματοποιήθηκαν χθες πέντε συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

  • 17χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, έπειτα από καταγγελία για μεταφορά και διαμονή παράτυπων αλλοδαπών σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, εντοπίστηκε ο 17χρονος στην είσοδο της πολυκατοικίας στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μια σακούλα με ρούχα καθώς και κλειδιά διαμερίσματος ημιορόφου στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν δύο ομοεθνείς του χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής.
  • 57χρονος Έλληνας και 21χρονος αλλοδαπός οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή της Νεάπολης να επιβαίνουν σε ΤΑΞΙ ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 21χρονος είχε μισθώσει το όχημα από το κέντρο της πόλης και ζήτησε από τον 57χρονο να μεταβούν στην περιοχή του Φιλύρου από όπου παρέλαβαν τρεις αλλοδαπούς.
  • Δύο αλλοδαποί ηλικίας 18 και 17 ετών, καθώς βρέθηκαν πλησίον σταθμευμένου οχήματος στην Εγνατία Οδό (ύψος Δερβενίου) στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν δύο αλλοδαποί που δεν διέθεταν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα διαμονής στη χώρα.

Πηγή ΓΑΔΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος