Στην αυτόφωρη σύλληψη οκτώ ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά την υλοποίηση ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Αστυνόμευσης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, κατά περίπτωση:
(2) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Πρόκειται για 59χρονο αλλοδαπό που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε σχετικό ένταλμα για παράνομη υιοθεσία και βούλευμα, το οποίο διατηρεί σε ισχύ το ένταλμα σύλληψης, αλλά και έναν 40χρονο που συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εκτελεστεί απόφαση, έπειτα από παραβίασή της, η οποία επέβαλε περιοριστικούς όρους περί μη απομάκρυνσης από τον τόπο διαμονής του.
- (2) άτομα για ρευματοκλοπή, τα οποία συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμαριάς
- (1) άτομο για πλαστογραφία που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας – Τριανδρίας, καθώς υπέδειξε πλαστό έγγραφο ταυτοποίησης και
- (2) άτομα για παράνομη διαμονή στην ελληνική επικράτεια τα οποία συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, αντίστοιχα.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος