Με κεντρικό αίτημα να αυξηθούν οι μισθοί ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν αύριο 24ωρη πανελλαδική απεργία, με ομοσπονδίες και σωματεία να συμμετέχουν μαζικά.
Απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα. Στη Θεσσαλονίκη, θα γίνει συγκέντρωση στο εργατικό κέντρο, το ΠΑΜΕ καλεί στο άγαλμα Βενιζέλου ενώ αριστερές οργανώσεις και συλλογικότητες στην Καμάρα. Διανομείς θα πραγματοποιήσουν μοτοπορεία από την Εγνατία με Αγίας Σοφίας.
Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, θα γίνουν λίγα δρομολόγια με προσωπικό ασφαλείας.
Στην απεργία συμμετέχουν ακόμα οι ομοσπονδίες των νοσοκομειακών γιατρών, των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, των λειτουργών μέσης εκπαίδευσης πολλές ακόμα ομοσπονδίες και σωματεία.
Απεργούν και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ενώ οι Ενώσεις Συντακτών θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος