Θεσσαλονίκη: Όαση δροσιάς οι κοντινές παραλίες της Περαίας και της Μηχανιώνας

Τις κοντινές παραλίες ψήφισαν σήμερα Σάββατο 23 Ιουλίου οι Θεσσαλονικείς για να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες. Από νωρίς το πρωί, οι λουόμενοι επέλεξαν να δροσιστούν σε παραλίες που είναι κοντά στον αστικό ιστό της πόλης, καθώς θέλησαν να αποφύγουν την κίνηση που δημιουργείται στον δρόμο της Χαλκιδικής. Βουτιές στη θάλασσα και καφέ κάτω από την ομπρέλα οι επιλογές τους, για να αντεπεξέλθουν στο παρατεταμένο κύμα καύσωνα.

Οι  παραλίες  της Περαίας και της Μηχανιώνας, αποτέλεσαν μία καλή λύση δροσιάς, όπως λένε οι πολίτες, καθώς οι υψηλές τιμές στα καύσιμα και οι ουρές χιλιομέτρων που δημιουργούνται τα Σαββατοκύριακα στον δρόμο προς τη Χαλκιδική, τους οδηγούν σε επιλογές που βρίσκονται πιο κοντά στον αστικό ιστό της πόλης.

Κολύμπι αλλά και παιχνίδια στη θάλασσα, συζητήσεις και ηλιοθεραπεία. Το κύμα καύσωνα έπληξε και τη Θεσσαλονίκη και οι παραλίες από νωρίς το πρωί γέμισαν με λουόμενους που αναζητούσαν μία ανάσα δροσιάς δίπλα στο κύμα.
Η αφόρητη ζέστη θα έχει μεγάλη διάρκεια και περιοχές της Θεσσαλονίκης εντάσσονται στις κόκκινες, καθώς θα σημειωθούν υψηλές θερμοκρασίες.

Στο κέντρο της πόλης το μεσημέρι κυκλοφορούσαν μόνο τουρίστες και ελάχιστοι εναπομείναντες Θεσσαλονικείς, οι οποίοι είχαν να διεκπεραιώσουν κάποιες δουλειές.

Οι αρχές συστήνουν προς τους πολίτες να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος