Θεσσαλονίκη: Νεαροί επιχειρηματίες παρουσιάζουν καινότομες ιδέες στην έκθεση “Junior Achievement Greece”

Εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, πρωτότυπα προϊόντα τεχνολογίας, έξυπνα χρηστικά αντικείμενα, προϊόντα υγιεινής διατροφής, αλλά και κοινωνικές, περιβαλλοντικές, εκπαιδευτικές, τουριστικές και πολιτιστικές υπηρεσίες παρουσιάζονται στη μαθητική εμπορική έκθεση “Junior Achievement Greece” σήμερα Παρασκευή (1/3) στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη.

Στην έκθεση της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν 46 Μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις (600 παιδιά) από τη Βόρεια Ελλάδα, ηλικίας 15-18 ετών, που παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους και τα πρωτότυπα προϊόντα που έχουν φανταστεί και κατασκευάσει.

Το Junior Achievement Greece ιδρύθηκε το 2005 και είναι μέλος του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού μαθητικής επιχειρηματικότητας Junior Achievement Worldwide  που είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υποψήφιο για το Νόμπελ Ειρήνης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το JA Greece, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.jagreece.org.

Το κοινό ψηφίζει την αγαπημένη του μαθητική «start up»

To κοινό έχει τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει τις «Εικονικές Επιχειρήσεις» του 2023 και να τις στηρίξει με την ψήφο του στην πλατφόρμα: https://jagreece.org/promovoting/. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει το Public Choice Award (Bραβείο Kοινού)  το οποίο θα απονεμηθεί στη μεγαλειώδη τελική εκδήλωση του προγράμματος τoν Μάιο.

Υπενθυμίζεται ότι στην αντίστοιχη Μαθητική Εμπορική έκθεση της Αθήνας στις 16 Φεβρουαρίου συμμετείχαν 57 Εικονικές Επιχειρήσεις από Γενικά Γυμνάσια και Λύκεια, ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ., Εσπερινά και Ειδικά Σχολεία, της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας και των νησιών του Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος