Θεσσαλονίκη: Νέα παρέμβαση εισαγγελέα για τα πάρτι στο ΑΠΘ

Άλλη μια εισαγγελική παρέμβαση προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες για τα καθιερωμένα πλέον πάρτι στο campus του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι εικόνες συνωστισμού που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο και είδαν και πάλι το φως της δημοσιότητας ήταν η αφορμή για να διαταχθεί η έκτη προκαταρκτική έρευνα το τελευταίο τρίμηνο.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή για τη διενέργεια τής στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης προκειμένου να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Στο πλαίσιο της έρευνας που θα γίνει από την αστυνομία θα αναζητηθούν οι διοργανωτές των πάρτι, ενώ παράλληλα θα εξεταστεί αν παραβιάστηκε το ωράριο της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής, μια 19χρονη φοιτήτρια τραυματίστηκε σοβαρά μετά την πτώση της σε φρεάτιο, στο οποίο και εντοπίστηκε σε λιπόθυμη κατάσταση, ενώ λίγες μέρες πριν ένας 23χρονος τραυματίσθηκε σοβαρά όταν η παρέα του ανέβηκε σε ερπυστριοφόρο μικρό εκσκαφέα που βρισκόταν εντός του πανεπιστημίου στη διάρκεια πάρτι που γινόταν στον αύλειο χώρο του ιδρύματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος