Θεσσαλονίκη: Μολδαβός μετέφερε παράνομα σε φορτηγό 10 Σύρους μετανάστες-Οι δύο εξ αυτών ανήλικοι

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, χθες (07-09-2022) τα ξημερώματα, εντόπισαν στην Εγνατία Οδό Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποιήθηκε στο ύψος του κόμβου Ασπροβάλτας και συνελήφθη ο 43χρονος οδηγός του, από τη Μολδαβία, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δέκα Σύρους (εκ των οποίων δύο ανήλικοι), που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Ακολούθως, στα διόδια Ανάληψης ακινητοποιήθηκε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός, προκειμένου να ελέγχει τη διαδρομή και να ενημερώνει για την ύπαρξη αστυνομικών ελέγχων και συνελήφθησαν ο 22χρονος οδηγός και ο 36χρονος  συνοδηγός του οχήματος.

Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα, εκ των οποίων το φορτηγό έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.070 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: ΕΛ.ΑΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος