Θεσσαλονίκη: Μήνυση σε βάρος καθηγητή του Κρατικού Ωδείου για αποπλάνηση ανηλίκων

Τέσσερις κοπέλες 13 έως 15 ετών έχουν καταγγείλει καθηγητή πιάνου στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης για αποπλάνηση και σύναψη ερωτικών σχέσεων σε βάθος 12ετίαςΜάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία μία από τις κοπέλες που αποπλανήθηκε είναι ακόμα ανήλικη, ενώ ο καθηγητής ακόμα διδάσκει.

Η μία από τις καταγγέλλουσες περιέγραψε όσα βίωσε λέγοντας «Ήμουν 15 όταν συνέβη το περιστατικό κατά τη διάρκεια της φοίτησης μου στο Kρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Με φλέρταρε έντονα, έψαχνε τρόπους να είναι γύρω μου, να με πολιορκεί. Κατάφερε να συνάψει σχέση μαζί μου. Όλο αυτό διήρκησε ένα χρόνο. Και έληξε η σχέση γιατί μου ζητούσε επίμονα να ολοκληρώσουμε τις σχέσεις μας. Εγώ δεν ενέδωσα ποτέ ούτε υπέκυψα σε ερωτικές απαιτήσεις. Έκανα πέντε χρόνια ψυχοθεραπείας και με αφορμή το κίνημα #metoo βρήκα το θάρρος για να μιλήσω και να προστατέψω και τις άλλες κοπέλες» τόνισε

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα όταν πρότεινε στον καθηγητή να χωρίσουν, εκείνος την έβρισε και της δημιούργησε πολύ μεγάλη ένταση. Στη συνέχεια η κοπέλα αναγκάστηκε να σταματήσει τα μαθήματα στο ωδείο.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος