Θεσσαλονίκη: Μετά από δύο μέρες βρέθηκε το ΙΧ που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά- Αντιπλημμυρικά έργα ζητά ο δήμος Παύλου Μελά

Μεγάλες καταστροφές σε δίκτυα και υποδομές προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε τη Θεσσαλονίκη. Η έντονη βροχόπτωση και η καταιγίδα που χτύπησε τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική μετέτρεψαν τους δρόμους σε ποτάμια, ενώ πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα. Οι ειδικοί τονίζουν πως μέσα σε λίγες ώρες έπεσαν τα διπλάσια κυβικά μέτρα νερού που πέφτουν σε φυσιολογικές συνθήκες όλο τον μήνα Ιούνιο.

Στον δήμο Παύλου Μελά συνεχίζουν την αποκατάσταση των ζημιών στο ρέμα Ξηροποτάμου. Μάλιστα σήμερα μετά από δυο μέρες βρέθηκε και το τρίτο ΙΧ αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα νερά. Η διοίκηση του δήμου ζήτησε να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παύλου Μελά Σάκης Λαζαρίδης ζητά άμεσα να αρχίσουν τα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν ήδη εγκριθεί, ενώ πρέπει άμεσα να γίνουν όλες οι εργασίες αποκατάστασης. Η καταγραφή των ζημιών και οι αιτήσεις για τις αποζημιώσεις θα αρχίσουν τις επόμενες ημέρες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος