Θεσσαλονίκη: Λαμαρίνα παρασύρθηκε από τον αέρα και κατέληξε σε αυλή δημοτικού σχολείου

Ισχυροί άνεμοι πνέουν από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ενώ αισθητή είναι η πτώση της θερμοκρασίας. Οι δυνατοί βοριάδες παρέσυραν χθες περίπου στις 9 το βράδυ λαμαρίνα από τον 6ο όροφο παρακείμενης πολυκατοικίας και την κάρφωσαν στο καμπαναριό του Ιερού Ναού Παναγούδας χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Η δύναμη του ανέμου ήταν τέτοια που έριξε στη συνέχεια τη λαμαρίνα στην αυλή του 1ου Πειραματικού δημοτικού σχολείου, που βρίσκεται στην οδό Εγνατίας 132.

Το σχολείο ήταν κλειστό εκείνη την ώρα όμως η διευθύντρια του δημοτικού κ. Χρύσα Γεράνη, μιλώντας στην ΕΡΤ3, εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που η λαμαρίνα χτυπούσε κάποιο παιδί ή έπεφτε σε ώρα διαλείμματος. Η ίδια τόνισε ότι στο δημοτικό φοιτούν 272 μαθητές  και ζήτησε να λυθεί το πρόβλημα της στέγασης του σχολείου. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο σχολείο μεταφέρθηκε πρόσφατα στο κέντρο της πόλης, λόγω ακαταλληλότητας του κτηρίου όπου στεγάζονταν μέχρι πέρυσι, στην οδό Αρχαιολογικού Μουσείου 29, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος