Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 18 ετών σε 63χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανιψιά του

Κάθειρξη 18 ετών και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, σε έναν 63χρονο, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του από την τρυφερή ηλικία των 8 χρόνων. Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος  για κατάχρηση σε ασέλγεια, βιασμό, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Ο κατηγορούμενος σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 24 ετών. Στην απολογία του, ωστόσο, είχε παραδεχτεί τις φρικτές πράξεις του, ισχυριζόμενος ότι τίποτα δεν έγινε με τη βία.

Η μαθήτρια αποκάλυψε το μαρτύριο που βίωνε με μία επιστολή, την οποία απηύθυνε στους γονείς και στην αδελφή της. Εκεί ζωγράφισε το εαυτό της με τρία διαφορετικά πρόσωπα, ένα στενοχωρημένο, ένα ανακουφισμένο κι ένα χαρούμενο.

Η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία άλλης ανήλικης σε βάρος του κατηγορούμενου για παρόμοιες πράξεις. Σε έφοδο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στον χώρο εργασίας του 63χρονου, βρήκαν 169 αρχεία στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή που απεικόνιζαν την ανιψιά του σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος