Θεσσαλονίκη: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Array

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η ανακριτική διαδικασία στην υπόθεση της καταγγελίας της 24χρονης κοπέλας. Στην τρίτη κατά σειρά κατάθεσή της, φέρεται να αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση. Τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να αποδειχθεί, εάν της είχαν ρίξει ναρκωτικό χάπι στο ποτό της.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες στην κατάθεσή της φέρεται να είπε.
Ξύπνησα σε άλλο δωμάτιο και τηλεφώνησα στον φίλο μου. Τον ρώτησα γιατί βρίσκομαι εδώ και όχι στο δωμάτιό μου και μου είπε: Μάζεψέ τα και έλα αμέσως στο σπίτι μου. Πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου που με συμβούλευσε να πάω αμέσως στην αστυνομία.”

Η 24χρονη βρήκε τη δύναμη και τη γενναιότητα να προχωρήσει στην καταγγελία του βιασμού, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες και, ενώ προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της, αισθάνεται έντονο φόβο, καθώς δέχεται απειλές.

Οι αρχές ερευνούν παράλληλα, αν στην υπόθεση εμπλέκεται και κύκλωμα μαστροπείας. Με παρέμβασή του ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στον διευθύνοντα της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Άγγελο Καμηλάρη, να εποπτεύσει ο ίδιος του ανακριτικού έργου στην υπόθεση.

Η νεαρή κοπέλα, εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα προσπαθεί να βρει την ψυχική της ισορροπία και να σταθεί στα πόδια της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχεται και απειλές.

Ο θείος της 24χρονης μιλώντας σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού αποκάλυψε: «εμείς σήμερα το μάθαμε, η οικογένεια αυτή έχει περάσει τα πάνδεινα», καθώς η κοπέλα έχει χάσει τους γονείς της αλλά και τον αρραβωνιαστικό της. «Οι γονείς του πατέρα της ζουν αλλά οι άνθρωποι έχουν περάσει τόσα», είπε χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες και στον πατέρα της άγρια δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη.

Το κύμα συμπαράστασης στην 24χρονη, συνεχίζεται με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αργά το απόγευμα της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας έξω από το παραλιακό καφέ, στο οποίο δραστηριοποιείτο ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΛΤΕΚΗ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ, ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ, ΑΡΕΤΗ ΤΑΣΟΥΛΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος