Θεσσαλονίκη: Καντίνα θα μοιράζει δωρεάν φαγητό σε όσους έχουν ανάγκη τις ημέρες των γιορτών

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Ο Στέφανος Σαράτσης κάθε χρόνο ετοίμαζε με τους συνεργάτες του στο εστιατόριο “Στα καλά καθούμενα” μερίδες φαγητού και τις μοίραζε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη τις ημέρες των γιορτών. Φέτος αποφάσισαν να μοιράσουν τα φαγητά που ετοίμασαν με μια καντίνα καλώντας όσους θέλουν να συνδράμουν.

Ο ίδιος σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρει πως “από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και όλο το διάστημα των γιορτών, μια καντίνα θα βρίσκεται σε διάφορα σημεία της πόλης, έτσι ώστε όσοι χρειάζονται ένα ζεστό πιάτο φαγητό και λίγη συντροφιά, να μπορούν να νιώσουν το νόημα των Χριστουγέννων”.

“Θα παρέχουμε δωρεάν φαγητό αναψυκτικό και νερό σε όλους. Ακόμα και φίλοι που θα βρεθούν κοντά, είναι καλεσμένοι μας, έτσι ώστε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα με ανθρώπους που μέχρι πρόσφατα πέρναγαν τις γιορτές μόνοι. Τα σημεία που θα βρίσκεται η ΚΑΝΤΙΝΑ μας θα τα ανακοινώνουμε κάθε μέρα” καταλήγει σημειώνοντας πως  “με ένα πιάτο φαΐ κανείς δεν έγινε φτωχότερος”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος