Θεσσαλονίκη: Και οι τελευταίοι εναπομείναντες εγκατέλειψαν την πόλη

Array

Το πρωί (14/8/2021),  η κίνηση των οχημάτων στην έξοδο για Χαλκιδική εξελισσόταν ομαλά. Και οι τελευταίοι εναπομείναντες Θεσσαλονικείς, εγκατέλειψαν την πόλη για διακοπές, αφού βρισκόμαστε στην καρδιά του Αυγούστου.

Οι λιγότερο τυχεροί αποφάσισαν να κάνουν μία βουτιά ακόμα και αυθημερόν.
 
Ανάσες δροσιάς αναζητούν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, σε παραλίες που είναι πιο κοντά στην πόλη, όπως αυτή των Νέων Επιβατών. Οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν φύγει προς Χαλκιδική και Πιερία, οπότε οι παραλίες του Θερμαϊκού είναι ιδανικές, αφού δεν έχει πολυκοσμία.

Όσοι έμειναν στην πόλη, απόλαυσαν τη βόλτα τους στη Νέα παραλία της Θεσσαλονίκης. Ευτυχώς οι θερμοκρασία είναι πιο χαμηλές, ενώ η θαλάσσια αύρα δρόσισε όσους κάθισαν στα παγκάκια να ξαποστάσουν, κάτω από τη σκιά των δέντρων.

Με υπομονή αντιμετωπίζουν την κατάσταση όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε κάπου διακοπές και παραμένουν στις θέσεις εργασίας τους.
 
Την ίδια ώρα, σε ισχύ είναι τα αυξημένα μέτρα της τροχαίας. Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων, ισχύει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου, άνω του 1,5 τόνου, ενώ ενισχυμένη είναι η παρουσία των αστυνομικών, σε κομβικά σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος