Θεσσαλονίκη: Ήπιε σαμπουάν λίγο πριν από τη δίκη η 54χρονη που σκότωσε τον πεθερό της με τηγάνι

Array

Διεκόπη για την ερχόμενη εβδομάδα η δίκη της 54χρονης που σκότωσε τον πεθερό της, χτυπώντας τον με τηγάνι στο κεφάλι. Η γυναίκα δεν εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στο Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς ήπιε άγνωστο υγρό (πιθανότατα σαμπουάν), με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε νοσοκομείο της πόλης. Ούτε ο συνήγορος υπεράσπισής της εμφανίστηκε στο δικαστήριο, καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν μπόρεσε να την δει καθόλου, λόγω πανδημίας.

Η 54χρονη κρατούμενη, κατηγορείται ότι σκότωσε με τηγάνι τον 85χρονο πρώην πεθερό της και στην συνέχεια τον μετέφερε στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας, για να αποδοθεί ο θάνατός του σε πτώση.

Το έγκλημα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τελέστηκε τον Ιούνιο του 2019, στο οροφοδιαμέρισμα, όπου διέμενε το θύμα επί της οδού Αρμενοπούλου. Η συνταξιούχος δασκάλα, φιλοξενείτο σε δωμάτιο του ιδίου διαμερίσματος που της είχε παραχωρήσει ο πρώην σύζυγός της. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι είχε δυσαρεστήσει τον ηλικιωμένο και συχνά πυροδοτούνταν εντάσεις με την πρώην νύφη του.

Ο θάνατος του 85χρονου, ο οποίος χρησιμοποιούσε περιπατητήρα για τις μετακινήσεις του, είχε αποδοθεί σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το πτώμα του είχαν εντοπίσει ένοικοι της πολυκατοικίας στο κλιμακοστάσιο, μεταξύ 3ου και 4ου ορόφου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος