Θεσσαλονίκη: Ικανοποίηση και προβληματισμός των ιδιοκτητών φροντιστηρίων για την επαναλειτουργία των επιχειρήσεών τους

Array
Ξεκίνησε η επαναλειτουργία των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης αλλά και ξένων γλωσσών, με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων.

Οι ιδιοκτήτες τους ξεκίνησαν με ικανοποίηση αλλά και προβληματισμό  την επαναλειτουργία των επιχειρήσεών τους , καθώς η ανασφάλεια για την επόμενη μέρα,  τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετοί γονείς αλλά και η ανάθεση ιδιαίτερων μαθημάτων, ίσως σταθούν εμπόδιο για νέες εγγραφές, όπως επισημαίνουν.

Οι  φροντιστές λένε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη τα μαθήματα προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά αλλά και για ψυχολογικούς λόγους οι μαθητές θα έπρεπε να επιστρέψουν στις φυσικές τάξεις.

Σε διαφορετικό μήκος κύματος, τα κέντρα ξένων γλωσσών ζητούν από την πολιτεία να ισχύσουν τα μέτρα, όπως και στα δημόσια σχολεία με τη διενέργεια των τεστ καθώς υπήρξαν τάξεις που δεν λειτούργησαν διαζώσης από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η προσέλευση των μαθητών στα φροντιστήρια θα γίνεται με αρνητικό τεστ που έχει διενεργηθεί 24 ώρες πριν ή με άλλο τύπο διαγνωστικού ελέγχου που έχει γίνει έως και 72 ώρες πριν από το πρώτο μάθημα κάθε εβδομάδας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος