Θεσσαλονίκη: Ιατρείο πόνου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Την ώρα που άλλα ιατρεία πόνου κλείνουν λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων, στο νεοσύστατο ιατρείο πόνου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, εφαρμόζεται μία πρωτοποριακή μέθοδος με ραδιοσυχνότητες. Οι ιατροί που το στελεχώνουν τονίζουν ότι όσο νωρίτερα αναλάβουν έναν ασθενή με χρόνιο πόνο, τόσο αποτελεσματικότερα θα μπορέσουν να τον ανακουφίσουν.

Επιστήμονες του νοσοκομείου Παπαγεωργίου πραγματοποιούν μια νέα πρωτοποριακή μέθοδο αντιμετώπισης του πόνου με την τεχνική RF. Τοποθετούνται διαδερμικά ειδικές βελόνες ενωμένες με μια γεννήτρια που εκπέμπει ραδιοσυχνότητες. Πρόκειται για μια ασφαλή, επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπεία για το χρόνιο άλγος τόσο του μυοσκελετικού συστήματος όσο και άλλων συστημάτων π.χ. νευραλγίες χωρίς παρενέργειες.

Το νεοσύστατο ιατρείο πόνου του νοσηλευτικού ιδρύματος λειτουργεί με εξειδικευμένο προσωπικό και προσφέρει παρηγορητική θεραπεία στους ασθενείς. Στο ιατρείο πόνου παρακολουθούνται 55 ασθενείς. Το ιατρείο πόνου του νοσοκομείου Παπαγεωργίου άρχισε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο.

Φ. Βαρβάρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος