Περιζήτητη και πανταχού παρούσα είναι στον Φορέα Παιδικής Προστασίας “Μέλισσα“, η γιαγιά που, εδώ και 11 χρόνια, απασχολεί τα παιδιά με χειροτεχνίες και θέατρο. Οι παιδικές τους φωνές γεμίζουν την καθημερινότητά της. Πρόκειται για την κυρία Σοφία Τρυπάνη, μία γυναίκα 80 χρόνων και είναι η”γιαγιά” των κοριτσιών του φορέα.
Μόνο που δεν είναι η κλασική φιγούρα της γιαγιάς των παραμυθιών και δεν περιορίζεται στις ασχολίες που απαιτεί αυτός ο ρόλος.
Μητέρα 3 παιδιών, μετά τον θάνατο του συζύγου της, αποφάσισε να αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της στην μεγάλη της αγάπη, τα παιδιά.
Ακολουθώντας το ένστικτό της αλλά σεβόμενη και τις επιθυμίες των κοριτσιών ,βρήκαν τον κοινό τους τόπο και γλώσσα, στο κόσμο του θεάτρου.
Η Απουσία των παιδιών από τη ζωή της στον καιρό της καραντίνας είναι μια δοκιμασία για αυτήν.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΛΗ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος