Θεσσαλονίκη – Γυναικοκτονία με 8 μαχαιριές: “Την σκότωσα επειδή με απατούσε”

Array

Με 8 μαχαιριές ένας 49χρονος σκότωσε την 48χρονη γυναίκα του, στη Θεσσαλονίκη. Ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία, παραδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ομολογώντας στους αστυνομικούς το έγκλημα. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του, επειδή τον απατούσε.

Το άψυχο σώμα της 48χρονης βρέθηκε από πλήρωμα περιπολικού, μέσα σε μία λίμνη αίματος, στην κρεβατοκάμαρα, στο σπίτι της στην Πολίχνη, με χτυπήματα από κυνηγετικό μαχαίρι, στον θώρακα και στα πόδια.

Ο 49χρονος κρατείται, ενώ την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, αναμένεται να γίνει και νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας.

Η γειτονιά όπου ζούσε το ζευγάρι, έχει υποστεί ισχυρό σοκ από τη δολοφονία. Οι κάτοικοι της περιοχής, κάνουν λόγο για μία ήσυχη γυναίκα που είχε την συμπάθεια όλων, σε αντίθεση με τον σύζυγο, ο οποίος, όπως είπαν, φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα. Κατά την περίοδο της καραντίνας, πρόσθεσαν, υπήρξαν επεισόδια στο σπίτι και μάλιστα είχε κληθεί και η Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (28-11-2021) στο κέντρο της πόλης, 49χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος, λίγο νωρίτερα, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, τραυμάτισε θανάσιμα την 48χρονη ημεδαπή σύζυγό του, σε διαμέρισμα, όπου διέμεναν στην περιοχή της Πολίχνης.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου και κ. Ιατροδικαστής, ενώ κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό μαχαίρι.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος