Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση 4 περιπτώσεων ληστειών σε καταστήματα ψιλικών με τον ίδιο δράστη

Η σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου 30χρονου ημεδαπού για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Ανάληψης Θεσσαλονίκης και η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, οδήγησε στην εξιχνίαση τριών ακόμη περιπτώσεων ληστειών σε καταστήματα ψιλικών.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος, πρωινές ώρες χθες (15-10-2021), εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Ανάληψης και, με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε χρηματικό ποσό, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς, εντός του Οκτωβρίου, προέβη σε δύο ακόμη περιπτώσεις ληστειών και μία απόπειρα ληστείας σε καταστήματα ψιλικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με την απειλή πιστολιού, από τα οποία αφαίρεσε χρηματικά ποσά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του 30χρονου, βρέθηκε κρυμμένο ένα πιστόλι απομίμησης τύπου ρέπλικα, το οποίο χρησιμοποίησε για την τέλεση των ληστειών.

Επιπλέον, στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν διέθεταν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος