Θεσσαλονίκη: Επτά συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά επτά άτομα για τρεις περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα:

  • Πρώτες πρωινές ώρες χθες (03-09-2022) στην Εγνατία Οδό (κομβό Αμφίπολης) αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν δύο οχήματα, ύποπτα για μεταφορά παράτυπων αλλοδαπών. Ένα εκ των οχημάτων διέκοψε την πορεία του και στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός με τον συνοδηγό (ημεδαποί ηλικίας 22 και 20 ετών) επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των αναζητήσεων, εντοπίστηκαν τέσσερις αλλοδαποί που επίσης προσπάθησαν να διαφύγουν μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ακολούθως, αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας, εντόπισαν και το έτερο όχημα που λειτουργούσε ως προπομπός και συνέλαβαν τους τρεις συνεργούς, ηλικίας 49, 26 και 43 ετών.

Πρωινές ώρες χθες (03-09-2022) στην Εγνατία Οδό, πλησίον του κόμβου Προφήτη, συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός, καθώς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, χωρίς να κατέχει άδεια ικανότητας οδήγησης, βρέθηκαν δύο  αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Μεσημβρινές ώρες χθες (03-09-2022) στην Εγνατία Οδό, ύψος κόμβου Κερδυλλίων, συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός, διότι μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, Θέρμης και Θεσσαλονίκης, αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

ΠΗΓΗ: ΕΛ.ΑΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος