Στην αυτόφωρη σύλληψη τεσσάρων ληστών, προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής 7/3/2021, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη, αστυνομικοί του Α.Τ. Πυλαίας, με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες, ηλικίας 21, 52, 40 και 25 ετών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, επιβαίνοντας σε φορτηγό αυτοκίνητο, εισήλθαν παράνομα εντός οικοπέδου σε αγροτική περιοχή των Ταγαράδων, απ’ όπου πρόλαβαν να αφαιρέσουν εργαλείο, πριν γίνουν αντιληπτοί από τον 47χρονο ιδιοκτήτη.
Με λεκτικές απειλές και προκαλώντας φθορές στο αυτοκίνητο του 47χρονου άντρα, κατάφεραν να φύγουν από το σημείο.
Άμεσα κινήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν το προαναφερόμενο φορτηγό να κινείται στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων. Οι επιβαίνοντες, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, ανέπτυξαν ταχύτητα, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ εμβόλισαν δύο φορές υπηρεσιακό όχημα.
Ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν λίγο αργότερα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΠΗΓΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος