Θεσσαλονίκη: Eπεισόδια και ένταση στην περιοχή του ΟΣΕ (βίντεο)

Επεισόδια και ένταση σημειώνονται αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη κοντά στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων, έξω από τον ΟΣΕ στην οδό Μοναστηρίου.

Ομάδα κουκουλοφόρων και άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν αντικείμενα και πέτρες εναντίον των αστυνομικών. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με χρήση χημικών. Νεαροί με κουκούλες έστησαν με κάδους οδοφράγματα μετά τη γέφυρα των Αγίων Πάντων, βάζοντας τους φωτιά.

Η συγκεκριμένη ομάδα νεαρών βγήκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέσα από το πλήθος του κόσμου που συμμετείχε στην πορεία για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και εκείνη την ώρα αποχωρούσε ειρηνικά.

Ο κόσμος αντέδρασε, τους αποδοκίμασε και για λίγο σημειώθηκε ένταση, καθώς διαδηλωτές προσπαθούσαν να απωθήσουν τους νεαρούς με τα καλυμμένα χαρακτηριστικά για να μην αμαυρωθεί η πορεία.

Την ίδια ώρα ένοικοι των πολυκατοικιών πετούσαν νερό στους κουκουλοφόρους με τους δεύτερους να απαντούν πετώντας μπουκάλια, προς τα μπαλκόνια των σπιτιών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΙΜΟΣ ΦΑΚΑΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ, ΚΛΕΛΙΑ ΚΛΟΥΝΤΖΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος