Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες σε τροχαίο με μετανάστες

Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες, εκ των οποίων ένας σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ύψος της Χαλάστρας.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο τύπου κάραβαν, στο οποίο επέβαιναν μετανάστες, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του πέφτοντας σε διαχωριστική τάφρο. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική που απεγκλώβισε νεκρό τον οδηγό του οχήματος, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν Νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. Από την αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο να επρόκειτο για παράνομη μεταφορά μεταναστών. Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για το τροχαίο:

Βραδινές ώρες χθες στο 491 χλμ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ρεύμα προς Αθήνα), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη επί της διαχωριστικής τάφρου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 1 αλλοδαπού, τον σοβαρό τραυματισμό 1 αλλοδαπού και τον ελαφρύ τραυματισμό 8 αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος