Ελεύθερη, με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε η ηλικιωμένη που είχε συλληφθεί κατηγορούμενη ότι αφαίρεσε φιαλίδιο εμβολίου της Pfizer από το Κέντρο Υγείας του Ευόσμου.
Μετά την σύλληψή της από αστυνομικούς και τον σχηματισμό δικογραφίας για κλοπή, επρόκειτο το πρωί να οδηγηθεί με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης αλλά επικαλούμενη πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα ότι της ανέβηκε η πίεση, διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σε αυτές τις συνθήκες, ο εισαγγελέας αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη.
Η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, όποτε θα αποφασιστεί η ποινική της μεταχείριση. Προανακριτικά, η 81 ετών γυναίκα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι, μετά τον εμβολιασμό, πήρε μαζί της το φιαλίδιο για να το κρατήσει ως ενθύμιο.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος