Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.
Πραγματοποιήθηκε στοχευμένη δράση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε πλατείες, σταθμό υπεραστικών λεωφορείων και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις.
Ελέγχθηκαν (227) άτομα και συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί.
Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό αλλοδαπών υπηκόων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, σήμερα (15-04-2022) πραγματοποίησε στοχευμένη δράση, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις.
Συγκεκριμένα:
· Ελέγχθηκαν (227) άτομα
· Έγινε έλεγχος σε (11) οχήματα
· Προσήχθησαν (19) άτομα και
· συνελήφθησαν (2) εξ’ αυτών για παράνομη παραμονή στη χώρα.
Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, διότι ο πρώτος διευκόλυνε την παραμονή του δεύτερου στη χώρα, ενώ ο τελευταίος κατείχε πλαστό έγγραφο προκειμένου να δικαιολογήσει τη διαμονή του στην ελληνική επικράτεια.
Οι στοχευμένες δράσεις θα διευρυνθούν και σε άλλες περιοχές.
ΠΗΓΗ: ΓΑΔΘ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος