Θεσσαλονίκη: Έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας “Beyond”

Μία ακόμα έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, η «BEYOND» θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη που μετατρέπεται σε τεχνολογικό κόμβο.

Με τη συμμετοχή 300 επιχειρήσεων, εκ των οποίων οι 100 είναι startups, με ξένες συμμετοχές (άμεσες και έμμεσες) από 30 χώρες, με πάνω από 5.000 B2B και B2G συναντήσεις και με το μήνυμα «Get Future Ready», η Beyond έρχεται φέτος πιο δυναμική, για να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στη διεθνή σκηνή των εκθέσεων τεχνολογίας. Την έκθεση συνδιοργανώνουν η ΔΕΘ-Helexpo, η Be-Best και οι Industry Disruptors Game Changers (IDGC). Η Beyond έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σήμερα και να γίνει το σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών μυαλών, ταλέντων και προϊόντων του κόσμου. Από κορυφαίους ομιλητές και παρουσιάσεις μέχρι νέες καινοτομίες, ζωντανές εμπειρίες και κυκλοφορίες προϊόντων. Ένα διεθνές πεδίο ενθάρρυνσης για τους ηγέτες των επιχειρήσεων του κόσμου, τους πρωτοπόρους στοχαστές, την τεχνολογία αιχμής.

Η Beyond θα προσφέρει μια εξειδικευμένη σκηνή για όλους όσους διαπρέπουν στον κλάδο των καταναλωτικών τεχνολογιών, ένα υβριδικό μοντέλο «Εκθεσιακού Συνεδρίου». Στόχος του είναι να μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας για την ευρύτερη περιοχή και να συμβάλει δομικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας.

Οι τέσσερις βασικοί πυλώνες της Έκθεσης είναι:
1) Εταιρείες με δραστηριότητα στις Τεχνολογικές Ψηφιακές Εφαρμογές
2) Νεοφυείς Επιχειρήσεις
3) Ερευνητικά Κέντρα & Πανεπιστήμια
4) Συνέδρια & Workshops

«Κορωνίδα» όλων των εκδηλώσεων είναι το Beyond Summit στο Περίπτερο 12, με σημαντικούς ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο Beyond Stage θα φιλοξενηθούν επίσης εκδηλώσεις της ΚΕΔΕ (Smart Cities) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ οι Γενικοί Γραμματείς όλων των δήμων της χώρας (Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης») θα βρίσκονται στην Beyond, καθώς εδώ θα παρουσιαστεί το «έξυπνο» και ψηφιακό μέλλον των πόλεων.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης ξεχωρίζει το 9ο Technology Forum με διεθνούς βεληνεκούς ομιλητές, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσης τα SAFE THESSALONIKI, EIT FOOD και METALOGUES.

Το ωράριο της Beyond: Πέμπτη και Παρασκευή 10:00 με 20:00 και Σάββατο 10:00 με 18:00.

Ρεπορτάζ Ν. Πιτσιακίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος