Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν δίκυκλα και κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, εξιχνίασαν μία ληστεία και επτά  περιπτώσεις κλοπών (αφορούν σε κλοπές δίκυκλου, κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας, χρηματικών ποσών και μηχανημάτων από τέσσερα καταστήματα – επιχειρήσεις και αντικειμένων από εσωτερικό οχήματος), που διαπράχθηκαν στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου 2021 – Ιανουαρίου 2022.

Πρόκειται για μία από τις συνολικά 12 ταυτοποιήσεις ατόμων για περιπτώσεις ληστειών, κλοπών και  απάτης με ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ακόμη, κατά το τελευταίο 24ωρο:

  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη εξιχνίασαν κλοπή αντικειμένων από ανασφάλιστο όχημα που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης εμπορικού καταστήματος στην περιοχή αρμοδιότητάς τους.
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως εξιχνίασαν κλοπή από διαμέρισμα που έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2021, από το εσωτερικό του οποίου είχαν αφαιρεθεί ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των (6.000) ευρώ.
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών εξιχνίασαν δύο περιπτώσεις απάτης με υπολογιστή, ταυτοποιώντας ισάριθμους δράστες, οι οποίοι αποστέλλοντας παραπλανητικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο υποψήφιο θύμα τους, κατάφεραν να υποκλέψουν προσωπικά στοιχεία πιστωτικής κάρτας και κωδικούς ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών, με τη χρήση των οποίων απέσπασαν χρηματικά ποσά.

 Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δώδεκα συνολικά ατόμων, οι οποίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

ΠΗΓΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος