Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν και τις 4 ρόδες του αυτοκινήτου του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής – Βίντεο ντοκουμέντο

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το περασμένο Σάββατο τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτη Δημητριάδη όταν τον ειδοποίησαν πως άγνωστοι είχαν κλέψει και τους τέσσερις τροχούς από το αυτοκίνητό του, που το είχε παρκάρει σε κεντρικό δρόμο της πόλης, στο ύψος της Σχολής Τυφλών.

Ο ίδιος μάλιστα παραχώρησε στην ΕΡΤ το video ντοκουμέντο στο οποίο βλέπουμε το δράστη της κλοπής, που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ζητά από όποιον πολίτη αντιλήφθηκε κάτι σχετικό με το συμβάν να τον ενημερώσει. Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να αποσπά με το γρύλο μία μία τις ρόδες του αυτοκινήτου, μάρκας BMW και να τις μεταφέρει στο δικό του όχημα. Εντύπωση προκαλεί πως τη στιγμή της κλοπής από το σημείο περνούσαν αυτοκίνητα και λεωφορεία αλλά και ένας περαστικός με το σκυλί του.

Η έκπληξη που περίμενε τον αντιδήμαρχο όμως δεν ήταν η μόνη, καθώς ακολούθησε μία ακόμα ασυνήθιστη κλοπή και πάλι σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Ήταν μία μετά το μεσημέρι όταν η Αστυνομία δέχθηκε μία κλήση και ενημερώθηκε πως είχε κλαπεί το φανάρι από την Πλατεία Συντριβανίου, σε κεντρικό σημείο της πόλης.  Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άντρα που είχε αποσπάσει το φανάρι και περπατούσε σε κοντινή οδό, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης. Το συντριβάνι αυτό αποτελεί ένα από τα τοπόσημα της πόλης και έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος