Θεσσαλονίκη: Εκ νέου σήμερα στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Array

Η μία μετά την άλλη, πρώην σύντροφοι του πρώην τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, καταθέτουν μηνύσεις για βίντεο που είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο με προσωπικές τους στιγμές. Ο ίδιος χθες Δευτέρα 27/12 αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση μετά την απολογία του στον ανακριτή, όμως κρατείται και απολογείται εκ νέου σήμερα Τρίτη, ύστερα από νέα μήνυση που έγινε σε βάρος του, για τρίτη υπόθεση με ροζ βίντεο.

Πρόκειται για την καταγγελία μιας 42χρονης πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία εντόπισε αναρτημένα σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικές τους στιγμές από τη διετία 2004 –2006.

«Έχω παρέκκλιση, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έβλεπα τα θετικά σχόλια κάτω από τα βίντεο και αυτό μού προκαλούσε ικανοποίηση» είπε ενώπιον του ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και επανέλαβε ότι τα είχε αποσύρει από το 2019, αλλά κάποιος μάλλον τα είχε αποθηκεύσει και τα ανέβασε πάλι

Τη συγγνώμη εκ μέρους του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τις πράξεις που τού αποδίδονται, μετέφερε ο συνήγορος υπεράσπισής του Γιώργος Δακουράς.

«Η υπόθεση αυτή αλλά και η καινούρια που έχει προκύψει από χθες, θα έχει μεγάλη διαδρομή και μέλλον. Οι νομικοί ισχυρισμοί παραμένουν, ότι η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος είναι μια άποψη, που από την πρώτη στιγμή θεώρησα ότι μπορεί να είναι και εσφαλμένη. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το πράγμα έχει αντιμετωπισθεί και θα αντιμετωπισθεί και στο μέλλον, προκειμένου να δοθεί μια λύση, είτε με την τροποποίηση του νόμου, που κατά την προσωπική μου γνώμη δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο, αλλά σε κάθε περίπτωση, με την ολομέλεια του Αρείου Πάγου που θα επιληφθεί, δεδομένου ότι και σε επίπεδο Αρείου Πάγου υπάρχουν αντιφατικές αποφάσεις», τόνισε ο κ. Δακουράς.

Πρόσθεσε δε, ότι η εισαγγελία δείχνει «σπουδαία αντανακλαστικά» και έχει πολύ πρόσφατα αντιμετωπίσει το θέμα «με διαφορετική άποψη, αφουγκραζόμενη τη λαϊκή οργή», σημειώνοντας ότι με δεδομένη την απόφαση του Αρείου Πάγου, «θα δούμε σε κάθε περίπτωση ποια θα είναι η τελική κρίση».

Σύμφωνα με τον κ. Δακουρά, τα βίντεο που υπάρχουν για τη δεύτερη περίπτωση δεν είναι αναρτημένα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο γιατί, όπως ισχυρίσθηκε, από τις αρχές του 2019 δεν έχει ασχοληθεί με τέτοιες δραστηριότητες, κάτι που μένει να αποδειχθεί από την ηλεκτρονική δίωξη.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες και πιθανή κάθειρξη έως και δέκα χρόνια.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος