Παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε καταγγελία μαθητριών και μαθητών του 1ου ΓΕΛ Πανοράματος για ανάρμοστη συμπεριφορά καθηγητή τους. Σε προ ημερών ανακοίνωσή τους, τον κατήγγειλαν – μεταξύ άλλων – ότι παρενοχλεί μαθήτριες εντός και εκτός του σχολικού περιβάλλοντος και γι’ αυτόν τον λόγο προχώρησαν σε κατάληψη.
Με εντολή εισαγγελέα παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προς την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ. για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράβασης καθήκοντος, όλα σε βαθμό πλημμελήματος.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν τόσο οι καταγγέλλοντες όσο και οι γονείς τους, αλλά και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, μεταξύ αυτών και ο καταγγελλόμενος καθηγητής.
Κ. Καντούρης, ΑΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος