Με μία κενή κλίνη ΜΕΘ ολοκληρώθηκε η εφημερία του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύονται 133 ασθενείς, ενώ έγιναν 37 νέες εισαγωγές. Στο Ιπποκράτειο, η εφημερία ξεκίνησε στις 8 π.μ με 100 ασθενείς covid και 26 διασωληνωμένους, ενώ οι 26 από τις συνολικά 30 κλίνες ΜΕΘ, είναι κατειλημμένες. Έως τη 1 το μεσημέρι, εισήχθησαν 10 άτομα με κορονοϊό.
Στο μεταξύ, το ιικό φορτίο στα λύματα βρίσκεται στα επίπεδα του Νοεμβρίου.
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται κανονικά οι εμβολιασμοί, καθώς και τα δωρεάν rapid tests στον πληθυσμό, σήμερα 9/4/2021, στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στο Παλιό Δημαρχείο, καθώς στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ.
Σε επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προς την Επιτροπή των λοιμωξιολόγων, ζητάει, στις αποφάσεις που θα λάβουν προσεχώς, να συνυπολογίσουν την οικονομική καταστροφή που έχει υποστεί το λιανεμπόριο στην πόλη.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΤΑ ΤΣΙΟΠΡΑ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος