Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων καπνικών προϊόντων, πρωινές ώρες χθες (15-09-2023), αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο 57χρονες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα.
Συγκεκριμένα, σε συντονισμένη επιχείρηση, διαπιστώθηκε ότι στην περιοχή της Ξηροκρήνης, σε διαμέρισμα που διατηρούσε η μία και σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας της δεύτερης, οι συλληφθείσες κατείχαν λαθραία καπνικά προϊόντα.
Συνολικά κατασχέθηκαν 1.010 πακέτα τσιγάρα και 335 συσκευασίες καπνού, που, στο σύνολό τους, δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Οι δύο γυναίκες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος