Θεσσαλονίκη: Δριμεία κριτική Βαρουφάκη για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο

Array

Περιοδεία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο γραμματέας του ΜΕΡΑ25, συναντήθηκε σήμερα 28/6/2021, με τους ταχυμεταφορείς, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Χθες, ο κ. Βαρουφάκης έδωσε το “παρών” στο 40ο Φεστιβάλ Βιβλίου αλλά και στο 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, όπου παρακολούθησε την ταινία φεμινιστικού περιεχομένου,«Luchadoras», σε θερινό κινηματογράφο, δηλώνοντας:

«Επιτέλους ανοίγει πολιτιστικά η Θεσσαλονίκη, γενικότερα η Ελλάδα. Η επιλογή που κάναμε της ταινίας που θα δούμε σήμερα δεν είναι τυχαία. Αφορά τις γυναικοκτονίες στην πόλη Χουαρές, την οποία την έχω ζήσει κιόλας. Θα μου πείτε τι σχέση έχει με εμάς η Χουαρές που είναι το νεκροταφείο των γυναικών παγκοσμίως. Έχει. Γιατί δείχνει ότι σε περιόδους κρίσης και σε περιόδους εντάσεων, οι γυναίκες είναι τα πρώτα θύματα. Γυναίκες και ξένοι. Και αυτή η διασύνδεση Χουαρές – Θεσσαλονίκης που τυγχάνει το φεστιβάλ σήμερα είναι μία πολύ χρήσιμη δίοδος πνευματική και πολιτική για εμάς», κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος